info@mhe-concept.com

Zeven mythen over Bachelor Life

Projektentwicklung ⎜Hausbau ⎜Immobilien⎜Berlin und Brandenburg

Bachelor opleiding. Deze mysterieuze helden voor een lange tijd trekken de aandacht van de mensheid, nauwkeuriger, het beste deel. En dit is vrij natuurlijk, omdat ze de enige zijn die de troepen vindt om het almachtige huwelijksinstinct te weerstaan, dat de vogels naar vintage nesten vereist, van de beesten – RZN, en van een persoon – de onmisbare familiecreatie. Bachelors zijn succesvol behaald en publieke opinie, zelfs als de Millennial Traditions versterkt.

Hoe beheren ze het – het is moeilijk te zeggen. Ze herinneren zelf hun methoden niet te veel, en om hun geheimen te penetreren, is niet zo eenvoudig. Laat het alleen maar een vrouw en de enige manier om verder gaan dan de bachelor. Maar het probleem is dat zo’n ruw experiment meestal eindigt met de dood van het experimentele (onthoud de traditionele bruidstoost – "Voor de duurzame dood van een bachelor van die").

Het is niet verrassend dat het leven van bachelors wordt omringd door een verscheidenheid aan legendes en mythen (zoals in feite een abnormaal fenomeen). En omdat het modieus is om te weerleggen "misleiding van massabewustzijn", probeer enkele van de meest voorkomende te debunderen.

Eerste en meest massieve waanidee. Als iemand anders (of al) niet is getrouwd, betekent dit niet dat hij vrijgezel is. Om zich in te schrijven voor het cohort van overtuele bachelors vereist iets meer dan de afwezigheid van een paspoort. Zijn situatie is geen sociale status, maar levenscredo. Smalle cirkel van dergelijke mensen, ze zijn vreselijk ver van het gezin; Tot op zekere hoogte, bachelors – de elite van ongehuwd. Het belangrijkste kenmerk van een echte bachelor is een ontroerende en zorgzame houding ten opzichte van een kaarthuis opgebouwd uit zijn interesses en hobby’s, gewoonten en affecties. En het huwelijk is een echte bedreiging voor de fragiele constructie. Dat is de reden waarom bachelors zo pijnlijk zijn, waarnemen de minste hint van Himena’s obligaties.

Vreemd genoeg is het deze functie die vrouwen naar hen aantrekt. Naast de bachelor, zelfs de meest pretentieloze, kunt u altijd de kanshebbers vangen die door iets zijn om de koppige in de stel gezinsleven te belemmeren.

"Sociaal onvolwassen" Bachelers, niet klaar om in een gezin te wonen, – een favoriet object van aanvallen van psychologen van damessites. Nou, als je hun pakket over het huwelijk neemt, omdat de hoogste fase van de relatie is, is Bachelor echt minderwaardig. Maar veel vaker blijkt dat het getrouwd is, een persoon wordt beroofd van de mogelijkheden van zelfverbetering – familie "Les" Eet alles "Goede windvlagen". Mythe is slechts de verklaarde gelijkheid van echtgenoten – in feite, men moet altijd aan iemand geven, op de keel van zijn eigen lied komen.

Wat gewoon niet wordt beschuldigd door een bachelor, die volhardend niet een cel van de samenleving wil vormen! En hij is besluiteloos, en het complex en het infantiel, in het algemeen, de echte rem van sociale ontwikkeling. Het maakt niet uit hoe! We zullen geen wetenschappelijke ontdekkingen en sociale transformaties noemen waarop kortgesloten bachelors betrokken zijn. Recall alleen dat alle wereldliteratuur gebaseerd is op de avonturen van inactieve (en de misadventies van getrouwde) mannen.

Het auteurschap van deze legende is ongetwijfeld behorend bij vrouwen die in één keer geen potentiële bachelor hadden. Het zelf https://acedigital.london/cookies-policy/ is schuldig: toonde te duidelijk de wens om een ​​gezin te creëren. Dergelijke jachtbachelor herkent onmiddellijk en echt omzeild hun tiende dure. Over het algemeen is hij niet zonder obstakel communiceren met het andere geslacht. Bovendien, zonder te kopen "Winstgevendheid" Vrouwen voor het huwelijk, hij is klaar om in haar te respecteren in de eerste van alle persoon (weggevende verschuldigde en de schaal weggeeft, waarin deze persoon wordt gesloten). En of je altijd hetzelfde kunt verwachten van de legitieme echtgenoot?

Wat betreft de beschuldigingen van Mennavitnik, het is eerder een eigendom van de natuur, en is getrouwd met een persoon of is gratis – een kleine materie. Het is geen geheim dat sommige uitstekende sexy maniakken getrouwde echtgenoten waren en zorgzame familiefeeders.

Deze mythe is ooit een verplicht programma van Sovic ideologie aangegaan. Hij in combinatie met de belasting op kinderloosheid en het instellen voor kwartetten werd opgeroepen om de rangen van de bouwers te vermenigvuldigen "Lichte toekomst". Een beeld van een exemplarische familieman werd gecultiveerd, de oprichter van de arbeidsdynastie, hand in hand met zijn geliefde vrouw die in een kermised waas bij de oorspronkelijke fabriek loopt. En de bachelor, dit "Vrije radicalen", beschouwd als slecht gecontroleerd door een slecht gecontroleerde, en daarom niet op en zelfs gevaarlijk.

Nu een dergelijke mening over bachelors delen alleen casual personeelssystemen uit staatsstructuren. Houding ten opzichte van een enkele veranderde dramatisch. Werkgevers die onlangs een gok hebben gemaakt op respectabel "Huwelijk", Vandaag liever een ambitieuze bachelor, die op elk moment overuren kan blijven, ga dan onmiddellijk op zakenreis en bij gelegenheid – en een beroerte "Dame van belasting".

Het atavisme resterend "Dagen van de verleden grappen". Ongeschoren half-Starne Bachelor in Mint-kleding Nu kunt u zien behalve in de oude filmcy. In feite probeert de moderne bachelor altijd een fatsoenlijke vorm te houden – het is een element van zijn afbeelding. Dankzij de ontwikkeling van huishoudelijke apparaten, kopt hij met huishoudelijke goederen zonder veel moeilijkheden en wordt zelfs voldoening van wat er is gedaan door zijn eigen. In kritieke situaties wordt de service van het huishouden gepubliceerd, maar vaker – vrijwillige assistent uit de lijst van aanvragers.

Uit dezelfde serie fiets die bachelors slecht eten. Deze legende is niet alleen verouderd – ze stortte in onder het gewicht van de overvloed aan producten in supermarkten en veel cafés en restaurants op alle smaken. En als ze iets wil "thuis" – U kunt gaan of bezwijken voor aanhoudende personen van de volgende aanvrager, en om hun culinaire talenten te demonstreren om hun culinaire talenten aan te tonen.

Deze gekke gedachte wordt meestal geuit door gehuwde mannen. Door God, jullie jaloers – ze zijn duidelijk verdrietig en stellen teleur dat ze vielen. Het belangrijkste argument hier – "Bachelor kan geen liefde bedrijven als hij behaagt". In werkelijkheid, alles "precies het tegenovergestelde" – Deze getrouwd moet wachten op het moment waarop de kinderen een grootmoeder hebben of wanneer de echtgenoten eindigen met kritieke dagen (in productie). En de gemiddelde klootzak op een dergelijk geval heeft altijd back-upopties. Volgens de theorie van de kansen kunnen alle verdedigingen uit zijn notebook niet tegelijkertijd "Een hoofd horen" Of ga terug van een zakenreis. (Trouwens, het coderen van de namen van vrouwen in dit boek is niet vereist).

Verlies niet uit het oog van de koelere kant van de medaille: helemaal getrouwd en er is een liefde om liefde te bedrijven als ik het niet wil. De bachelor kan al heel lang elke keuze hebben om de transparante hints van de vriendin te negeren, zonder angst voor labels "bastaard-" of "onmachtig". Maar wanneer het voor zaken wordt.

Fout verplicht door zijn uiterlijk bevooroordeelde methoden voor het tellen. In kolom "bachelor opleiding" Kijkt op geen tijd om met jonge mensen te trouwen, wat de gemiddelde leeftijdsnelheid aanzienlijk vermindert. Bovendien behoren sommige onderzoekers tot bachelors en gescheiden. Het verstoort ook statistieken – die een garantie geeft dat hun gezondheid niet wordt ondermijnd door de stress van huwelijk idylle? Een zekere anonieme auteur publiceerde zelfs een volledig unieke ontdekking op de pagina’s van internet – "mortaliteit tussen bachelors is hoger dan tussen getrouwd"! En we waren zeker dat de mortaliteit in beide gevallen hetzelfde is – honderd procent.

Het is een handig moment gekomen om de mythe van de beruchte te onthouden "Waterglazen", welke de "Niemand zal worden ingediend" – De laatste en meest "moorddadig" Anticholostyatsky-argument. Maar denk na over of het zijn hele leven de moeite waard is omwille van een enkel glas (en zelfs gewoon water!). Bovendien stellen competante artsen dat ik op dat moment niet wil drinken.

Het lijkt erop dat er geen fulledig argument is tegen een bachelordienst. Maar toch, met een frequentie van ongeveer twee of drie keer per jaar, wanneer het koud en ongemakkelijk op straat is, en alle getrouwde vrienden vieren gezinsvakanties voor de missie "Russische salade", Bachelor begint te overhandigen en serieus na te denken over de levensgezel. En hoe kan het op deze momenten kwetsbaar zijn.

Wir benutzen Cookies um die Nutzerfreundlichkeit der Webseite zu verbessen. Durch Deinen Besuch stimmst Du dem zu.
ArabicChinese (Simplified)EnglishFrenchGermanItalianRussianSpanishTurkish